Äntligen ordentligt företagsstäd

Tisdag idag och den 29:onde maj. Helt enkelt bara två dagar kvar utöver denna innan det är första juni och sommaren ska komma igång på riktigt. Eller ja, av erfarenhet kanske man egentligen ska säga att det är då sommarens sämsta månad börjar, för nu i maj har det varit fantastiskt väder och sen brukar det blir dåligt i juni med en massa regn och först i juli och augusti så brukar det bli varmt och fint igen.

Nu var det dock inte vädret jag skulle skiva om, vet inte varför jag hela tiden kommer inte på det för det jag faktiskt skulle skriva om är företagsstäd. För på mitt jobb så har vi bytt företag som hjälper oss med företagsstäd i Norrtälje från ett väldigt stort bolag till Städfirman Mannerstråle AB. Det var verkligen det bästa de kunde göra, så mycket bättre är det nu, verkligen, och när de har varit och hjälpt oss med städningen nu så märker man verkligen av det. Men de som städade åt oss innan så var man alltid lite osäker på om de hade varit där och städat eller inte för att de alltid lyckades glömma något och inte alls var så noggranna med dammandet. Men det kan man inte säga om Städfirman Mannerstråle AB i Norrtälje för de har verkligen skött allting som har behövts med företagsstäd och jag kan definitivt säga att jag är mer än nöjd med det som jag har lyckats att uppnå genom det.