Det är dags för en förändring

Ibland vill man bara göra om hemma, få någonting nytt, för att man blir alldeles för trött på det som man har och känner att det är dags för en förändring. Ibland räcker det med att byta ut lite inredningsdetaljer och ibland räcker inte det utan då behöver man övergå till att faktiskt göra något annat som kan vara vettigare. Kan vara så att man behöver måla om. Det är det som vi behöver göra här nu, för jag har tröttnat på den beiga färgen som vi har och vill byta ut den mot en ljus grön.

Har redan varit i kontakt med de på Jacobs Måleri och deras måleriföretag i Norrtälje med sina kunniga målare. Har pratat med dem och de ska skicka ut sina målare till oss för at kolla på väggarna och ha med sig färgprov så att vi kan se vilken av de tre nyanserna som vi står och väljer mellan som passar bäst. Är så svårt att välja och speciellt när man vill välja något som man kommer att trivas bra med sen och där man verkligen inte kommer att få någonting jobbigt utav det.

Sen just när det kommer till måleri så var vi ganska på det klara redan från början att vi ville ta hjälp av professionella målare från ett måleriföretag och inte behöva göra allting själva, så skönt. När vi sökte runt efter ett företag också så blev det helt enkelt bara så att vi råkade falla för Jacobs Måleri för att vi hittade dem och de verkade väldigt bra.