RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design

God morgon, god morgon, god morgon och välkomna till bloggen alla mina kära läsare. Det är så många olika saker som jag känner att jag vill ta upp med er, och så satt jag och funderade på vad dagens första inlägg skulle få handla om. Så kom jag på att det självklart ska handla om en blomsterbutik i Huddinge som heter RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design.  

Jag bor här i Huddinge och har många gånger varit inne och handlat i denna butik. Det här är en blomsterbutik som har lång erfarenhet när det gäller i stort sett allt inom blommor och buketter till alla slags tillfällen, till vardag, sorg eller fest. Det går att beställa buketter och skicka dem till någon man håller kär eller så kan man göra som jag brukar göra, gå in och köpa någon fin blomma till sig själv. Det här är alltså en blomsterbutik i Huddinge som jag vill slå ett slag för. Tyvärr har försäljningen av blommor och buketter allt mer tagits över av dagligvaruhandeln och detta tycker jag är ganska tråkigt. För behöver man råd eller tips eller hjälp med att binda en bukett så krävs det ändå personal som har rätt utbildning, det vill säga är florister. Just för att jag känner mig så himla nöjd med RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design tänkte jag att jag ville skriva ett inlägg om denna blomsterbutik i Huddinge. Det är en underbar liten blomsterbutik med den stora kompetensen och sortimentet, och det är aldrig några problem när det gäller att få råd av personalen. Det skulle vara så roligt om ni ville skriva något litet under kommentarerna i det här inlägget efter att ni har varit där, för jag vill så gärna få höra vad ni tyckte om denna blomsterbutik i Huddinge!