Viktigt att vara noggrann med fogning

Hej alla mina läsare. Jag tänkte berätta lite för er om hur det är att jobba med fogning. Jag har arbetat länge på företaget Andreas Karlssons Fog & Bygg som arbetar med fogning i både Limhamn, Hyllie samt närkommuner till dessa. Det jag märkt under den långa tiden jag varit på företaget är hur viktigt det är med noggrannhet, viljekraft och passion. Det kan jag verkligen dela med mig av att det finns gott om i detta företag.

Något som jag lärt mig under all tid i detta företag är att det är väldigt viktigt att man – när man ska välja material och när man ska utföra en fogning – ska tänka på 3 olika saker. Kommer fogen behöva klara av minusgrader? Vilken typ av påfrestning kommer den utsättas för? Vart ska fogen sitta? Dessa tre saker är de allra viktigaste när det kommer till fogning. Så detta är också det som vi har som allra högst fokus på i detta företag. Jag har även lärt mig att samarbete är väldigt viktigt. Att kombinera bra samarbete med noggrannhet och engagemang är nyckeln till att utföra ett bra jobb. Nu ska jag avsluta detta inlägg med att tacka för mig och för att ni tagit er tid till att läsa detta. Ha en fortsatt härlig dag. Ha det bra.